ZINKWERK IS VAKWERK

Zink kan tientallen jaren mee. Maar het moet wel met kennis van zaken worden gemonteerd. Er bestaan uiteenlopende typen zinken gevel- en dakbekleding, die op diverse manieren kunnen worden aangebracht, zoals een felssysteem, roefsysteem of losange systeem. Ze hebben allemaal hun eigen unieke uitstraling. Maar ze stellen ieder specifieke eisen aan verwerking en montage.

Voor gespecialiseerd zinkwerk is het ook van groot belang dat de houten onderconstructie op de juiste manier wordt aangelegd. Dit om te zorgen voor voldoende ventilatie en het voorkomen van rot, waardoor de levensduur van de zinken constructie sterk afneemt.

Vinke Zinktechniek heeft de kennis en het vakmanschap in huis voor al uw gespecialiseerde zinkwerk. Of het nu gaat om restauratie, renovatie, of design zinkwerk. Wij luisteren naar uw wensen en eisen. Wij adviseren u uitgebreid over de mogelijkheden en wij leveren en monteren vakkundig uiteenlopende typen gespecialiseerd zinkwerk. Vinke Zinktechniek garandeert u een leven lang zinkplezier.